Victoria Milan

Victoria Milan Anmeldelse

– Danmark’s største dating side for udenomsaffærer

NummerFordeleUlemper
1Yderst segmenteret, du finder profiler, der leder præcis efter sidespringEn del profiler er oprettet uden billede
2Som kvinde er alting gratisAbonnements prisen
3Høj grad af anonymitet

VictoriaMilan startede i Norge i 2010, og er pt. den største og mest benyttede dating side for affærer i Danmark og resten af Skandinavien.

I Danmark alene er der i skrivende stund 230.000 aktive medlemmer, så hvad end man synes om konceptets moralske karakter, så er behovet der altså, og der er knap en kvart million af sidesprings søgende gifte danskere pt, der søger efter en at have et sidespring med.

På verdensplan er der pt. 3,2 mio. profiler, hvor Victoria Milan er aktiv i 19 lande. Der er altså gang i hjulene hos de utro.

Da Victoriamilan’s service ikke går ud på at kæde at folk sammen i kærlighedsregi, men derimod facilitere romantiske, seksuelle, men uforpligtende møder mellem gifte eller singler og gifte med intention om utroskab, er det dette succes kriterie, vi har anmeldt Victoria Milan på.

VictoriaMilan.dk i korte træk

Gratis tilmelding
Dating for bøsser og lesbiske
Ligelig fordeling mellem mænd og kvinder❌ (60% mænd)
Ældre singler – 50+
Snyde profiler
Pris per måned for mændNed til199 dkk
100% gratis for kvinder med fuld funktionalitet

Hvem henvender VictoriaMilan.dk sig til?

Som det ret hurtigt bliver klart henvender Victoria Milan sig målrettet til singler, der ønsker et sidespring eller en udenomsaffære. Dermed ikke sagt, at du her kun finder gifte, men intentionen er den samme, finder du singler her, kender de præmissen, det er ikke den store kærlighed man finder hos Victoriamilan.dk, men derimod den uforpligtende affære. Og det er den service, de pt. Danmarks største og mest specialiserede i at levere.

Derudover skal vi også huske at flere og flere lever i et åbent parforhold idag, og det er der mange der direkte skriver på deres profil, så det er ikke altid der er tale om gifte, der søger at snyde deres partner f.eks.

Anonymitet

Da Victoria Milan’s dating service i sagens natur er lidt på moralsk gyngende grund, ved de at anonymitet er alfa omega for deres medlemmer.

For at sikre sig at du har fuld kontrol over hvem der kan læse din profiltekst og se dine billeder, har din en funktion, hvor du 100% giver tilladelse til hvem der ser dine oplysninger.

Derudover beder Victoria Milan ikke om nogen som helst personfølsomme oplysninger i forbindelse med profiloprettelse, hvilket teknisk set gør det umuligt for dig at blive sporet.

De anbefaler selv, at du ikke bruger din almindelige private email, men opretter en særlig mail adresse, som er den eneste påkrævede kontakt form til dig de beder om. I tilfælde af at ens kone/mand ved en fejl kommer ind på din personlige mail adresse, vil hun eller han ikke finde nogle informationer, der kan afsløre at du har en profil på Victoriamilan.

Som en ekstra sikkerheds og anonymitets foranstaltning har Victoriamilan udviklet en funktion, som de kalder ‘panik knap’, hvor du kan trykke, hvis du bliver overrasket af nogle du kender, mens du sidder og browser på din dating profil på Victoriamilan. Trykker du på ‘panik knappen’ popper en anonym og uskyldig webside op og overtager din skærm og victoriamilan.dk lukker.

Deruover giver funktionen ‘AnonymousBlur’ dit profilbillede uigenkendelig med blot et klik, hvis du ikke ønsker at blive genkendt på dit billede.

Søgefunktion og profiler

Søgefunktionen hos Victoria Milan ligner i det store og hele den man finder hos mere traditionelle dating sider. Dvs. du kan søge efter profiler baseret på kategorier som f.eks.:

  • ‘populære profiler’
  • ‘nye profiler’
  • By
  • Område
  • Online status

Alt i alt fungerede den fint, syntes vi. Det er nemt at finde profiler ud fra ens foretrukne kriterier. F.eks. modsat traditionelle dating sider, ønsker du formentlig ikke altid at finde profiler i dit nærområde, men derimod i andre dele af Danmark, for ikke at få det for tæt på familielivet etc. Hvis du er i et åbent forhold, og du er helt transparent omkring dine udenomsspring kan du også fint finde potentielle sex partnere i dit nærområde.

Hvad koster Victoria Milan?

For kvinder er alting gratis og du får alle funktioner uden at skulle betale. Mænd ha også mulighed for at oprette sig gratis, men uden muligheden for at kontakte andre medlemmer, kun mulighed for at søge og se profiler, så hvis du vil begynde at kontakte profiler og skrive med kvinder på siden så er prisen således:

199,- kr. pr. mnd. Hvis du betaler for 12 måneder
219,- kr. pr mnd. Hvis du betaler for 6 månder
299,- kr. pr mnd. Hvis du betaler for 3 måneder
399,- kr. for et måned

Konklusion

Dating side for utro, der holder hvad den lover. Høj grad af anonymitet for alle profiler. God svar rate. Lidt flere mandelige profiler end kvindelige.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *