Thai dating

Thai dating er blevet mere og mere udbredt inden for de seneste par år. Det er blevet et velkendt fænomen at en thai kvinde søger en dansk mand, f.eks. og dating sider som Thaicupid.dk vinder mere og mere frem i Danmark.  Og der er ikke noget at sige til det, de smukke thai kvinder har masser af byde på, de ved hvad de vil have, er både selvstændige og har ben i næsen. Og dem der måtte have deres fordomme om de såkaldte ‘Thai koner’ – at de er nogen stakler, må tro om igen. Undersøgelser viser at Thai kvinder faktisk aktivt søger danske mænd hyppigere end omvendt, og oftest er det de thailandske kvinder, der faktisk kommer hele vejen til danmark for at søge danske mænd. Jeps, du hørte rigtigt…

Søger du efter en thai kæreste, skal du pakke foredommene væk, og gøre dig parat til at møde stærke kvinder, der vil udfordre dig, for thailandsk kultur omend sød, venlig om imødekommende er også ret kompleks. Her får du en guide over hvor du finder de tryggeste steder for thai dating online, og så et par tips til, hvordan du skal forholde dig, når du dater en Thailandsk kvinde som dansk mand.

Thai kvinder leder efter danske mænd

Når man siger, Thai dating, tænker mange straks noget med ældre mænd, der jagter yngre Thailandske piger på en bar i Phuket eller Pattaya, hvor der er tale om købesex eller i hvertfald er et ulige økonomisk forhold mellem parterne, og penge derfor spiller ind. Det er imidlertid en fordom snarere end det gænge billede. Faktisk er tilfældet oftere, at det er de Thailandske kvinder, der jagter de danske mænd end omvendt. Og det er langt fra økonomi, der spiller ind. Snarere er kvindernes interesse i europæiske mænd et resultat af, at der desværre er rigtig mange Thailandske mænd, der har problemer med både alkohol og pengespil, som desværre er en udbredt, omend ikke ofte snakket om, del af Thailandsk kultur, som man snarere forbinder med deres søde gæstfrihed og buddhistisk fredsommelighed.

Hvordan møder jeg en thailandsk kvinde?

Første skridt er at komme igang på en dating side, der særligt henvender sig til thai dating. Der er en mindre gruppe at single thai kvinder, der opholder sig i Danmark, men som udgangspunkt, skal du være indstillet på at du vil blive nødt til at møde en Thai kvinde, der i udgangspunktet bor i Thailand. De bedste råd er derfor følgende:

  • Begynd at skrive med et par piger på Thaicupid, som er en dating side, der udelukkende tilbyder Thai dating.dk
  • Føl efter, med hvilken kvinde, du har den mest oprigtige dialog, og oplever den største forbindelse, og gå videre med hende.
  • Inviter hende til at video skype, og oplev hvordan det er at se hende live og høre hendes stemme. Det er vigtigt at dialogen er ligeså god her som på skrift. Det er vigtigt at I kan snakke sammen, så kan I ikke kommunikere sammen her, er det et problem, og du bør muligvis overveje om hun er den rigtige for dig.
  • Hvis du føler kommunikationen er god via skype, kan du tage relationen til næste step, og det vil være at møde hende IRL. Det vil sige, at hoppe på et fly til Thailand.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *