Single.dk

Single.dk er et af Danmarks største og mest kendte dating sider. Derudover kan de bryste sig af at have Danmark’s mest tilfredse single kunder med en Trustscore på hele 72% fra Trustpilot. De tilbyder dating både for unge og ældre, og det gør Single.dk relevant for singler i aldre aldre.

 • Gratis tilmelding
 • Gratis prøveperiode
 • Dating for unge fra 15 år +
 • Ligelig kønsfordeling
 • Månedlige single events
 • Måneds abonnement for 29 dkk
 • Generisk dating side
 • Lille udvalg af profiler +50

Hvem er Single.dk?

Single.dk er en af de ældste dating sider på det danske marked. De har siden 1999 bragt danske singler sammen. Single.dk har altså 20 års erfaring som online dating portal, og har tilmed vundet flere prisergennem tiden for deres imponerende match succes rate. Single.dk hører til blandt de generelle dating sider. Dvs. de henvender sig ikke til et bestemt segment, aldersgruppe, interessegruppe eller andet. Det har sine fordele, men også sine ulemper, hvis du leder efter noget meget specifikt, eller du f.eks. er på den anden side af 50. Det var mit indtryk, at de fleste profiler, jeg fandt var i 30’erne-40’erne.Sådan opretter du en profil hos single.dk

Generelt indtryk

En af de ting, der virkelig imponerede  mig da jeg testede Single.dk, var den utroligt brugervenlige oprettelsesprocedure.

Single.dk hjælper dig med en personlig virtuel assistent gennem hvert trin i oprettesesproceduren, så det er helt klart, hvad du skal gøre og hvordan du gør det. Du opretter en profil i 5 enkle trin, hvor du vælger brugernavn og password,  profilbillede (du kan vælge dit facebook billede hvis du foretrækker det). I oprettelsesproceduren skal du ikke skrive din profiltekst, hvilket jeg egentlig synes er meget rart, da det ofte tager tid at skrive en profiltekst, og noget man godt lide vil tænke lidt mere over. Så det kan du gå og arbejde på henover de næste dage. Single.dk giver dig 24 timers gratis guldmedlemskab, når du opretter dig. Dvs. så snart du har oprettet dig, kan du gøre alt i 24 timer, altså søge, kontakte profiler, skrive med det og meget andet. Er du hurtig kan du i princippet få en date på plads inden for 24 timer. Jeg begyndte allerede at modtage og sende beskeder inden for 10 minutter, og inden for en time havde jeg god snak med flere singler derinde.

Profilsøgning

En af de ting, der adskiller Single.dk fra mange datingsider, er deres søgefunktion, som fungerer en del anderledes end man er vant til. I stedet for det sædvanlige, hvor du søger efter højde og alder, kan du søge efter: ‘Lige logget på’, ‘Nye profiler’, ‘Tæt på dig’, ‘Blind dates’ (profiler, der kun udveksler profilbilleder ved per request), og ‘guldmedlemmer’ (dvs. kun profiler, der har betalingsabonnement, og derfor kan skrive sammen med dig). Jeg kunne mærke jeg umiddelbart blev lidt frustreret over ikke at kunne søge på de sædvanlige ting, som højde osv. Men så blev jeg faktisk lidt glad. For det er en oplagt mulighed for ikke at sortere profiler væk baseret på højde og andre overfladiske parametre, som man ofte gør. Istedet for ser du nu en masse profiler, du normalt ikke ville finde frem til.

Beskeder

Det er nemt at sende beskeder til andre brugere, og derudover har du flere chatmuligheder til rådighed, hvor du kan sende en beskeder til andre profiler,  der er online, så du kan chatte med dem live. Du kan hele tiden se ude i sidebaren, hvem der er online samtidig med dig.

Matchmaker funktionMatchmaker funktionen En anden service du får ved single.dk er deres Matchmaker funktion. Det kræver dog, at du svarer på 120 spørgsmål, så det er noget du lige skal sætte dig op til. Jeg oplevede dog at efter at have taget testen, at jeg virkelig fik tilsendt matches, der passede spot on, så det kan altså svare sig at investere tiden i det.

Single dk priser

Priserne på Single.dk ligger pt. ned til 19 kr om måneden. Hvilket gør Single.dk til Danmark’s billigste dating side. Deruover er det gratis at oprette en profil. Du får 24 timers guldmedlemskab, når du opretter en profil,  hvor du får adgang til alle funktioner, vil du fortsætte med at have fuld funktionalitet på single.dk, så kræver det at du opgraderer til betalt medlemskab. Lige nu har de et virkelig godt tilbud på 4 måneders medlemskab, til den sølle pris på 19.- om ugen.

DKK 29,00

per måned

 • 3 måneders binding
 • Gratis prøveprofil

DKK 199,00

Per måned

 • 1 måneds binding
 • Gratis prøveperiode

Single dk Trustpilot anmeldelser

Single får overvejende pæne anmeldelser med på vejen fra deres kunder på Trustpilot. Med en score på 3.4 ud af 1370 anmeldelser placerer de sig godt over middel.
De negative anmeldelser går primært på bindingsperioden på deres kampagne priser. Du betaler 29 om måneden men hvor Single kræver at du binder dig i minimum 3 måneder.  Vi anbefaler at du holder dig dette for øje hvis du vælger at tage imod deres tilbud til 29 dkk. 
De postive anmeldelser taler derimod for sig selv. Største delen af deres anmeldelser kommer fra positive kunder, der har været heldige at finde kærligheden på Single.dk. Se et udpluk af dem herunder:

Succesrate

Som kvinde oplevede jeg at få svar på 9 ud af 10 beskeder jeg sendte ud. 3 dates var i hus inden for en uge. Da vi testede med en mandlig profil, var det lidt sværere, 7 ud af 10 beskeder blev besvaret, og vi fik 1 date istand inden for en uge, men generelt oplevede vi at der var god kontakt med de kvindelige profiler, og de generelt var venlige, og interesserede i at skrive. Blandt profiler uden profilbillede, virker det som om der gemmer sig en del inaktive profiler. Vi så ikke nogle profiler, der virkede falske, men en vis det profiler virkede ikke til at være aktive. Hvis du holder dig til billedeprofilerne, undgår du at støde ind i inaktive profiler.

KONKLUSION

Alt i alt et fornuftigt dating site med et abonnement af fornuftig pris – Lige nu nu kører de en kampagne til kun 19/dkk per måned. De har tilmed en høj svar rate, når du begynder at kontakte profiler, hvilket afspejler at langt størstedelen af profilerne er aktive og seriøse.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *