Anmeldelse af Partnermedniveau.dk

Vores vurdering 239 dkk/måned
  • Pris
  • Antal af profiler
  • Kvalitet af profiler
  • Svar procent
  • Kundeservice
3.8

Konklusion

Partnermedniveau er et dating site for dig, der ved hvad du vil have. Der bliver gjort meget ud af profil beskrivelserne her, så du har det bedst mulige udgangspunkt for at møde det perfekte match. Yderligere tilbyder Partnermedniveu et forskningsbaseret matchmaking system, som løbende vil foreslå dig mulige matches. Alt i alt et yderst professionelt match making koncept. For dig, der ikke har tid til at spilde tiden, og kun vil på seriøse dates med høj match garanti, er Partnermedniveau det perfekte dating site.


Partnermedniveau.dk er en dating side, der minder om danske Elitedaters, der henvender sig til dating-over-50karrierebevidste singler. Det er et forholdsvist nyt dating koncept, der trådte ind på det danske marked i 2012. Partnermedniveau er ejet af en tysk virksomhed, der også ejer det tilsvarende dating koncept, E-darling, som opererer i flere andre europæiske lande.

I Danmark er de i skrivende stund, 2018, oppe på 120.000 profiler, fordelt på en ca. 50/50 kønsfordeling, der altså betyder, der er 60.000 kvinder og mænd at vælge imellem. Og nye profiler kommer til hver dag.

NummerFordeleUlemper
1For højtuddannedeRelativ dyrt månedligt abonnement
2Veldokumenteret matchmaking funktionalitetPrimært for singler i de større byer
3100% seriøse profiler

 

Partnermedniveau i korte træk

Højt uddannede

Dating for bøsser og lesbiske

Ligelig fordeling mellem mænd og kvinder

Ældre singler

Snyde profiler

Pris per månedkr 239
Antal medlemmer120.000 i DK, 13 Mio. på verdensplan

Dating teknologi

PartnerMedNiveaus søgealgoritme er baseret på en veldokumenteret forskningsmodel, der udregner hvorledes 2 singler passer sammen ud fra følgende data:

  • Psykologiske personlighedstræk
  • Demografiske forhold (f.eks. alder, bopæl, uddannelse,  karriere etc.)
  • Livsstils præferencer (f.eks. spørgsmål vedrørende børn, religion, rejser, karriere, økonomi og sundhed)

Alle singler, der bliver medlem af partnermedniveau skal udfylde et spørgeskema, som danner baggrund for den psykologiske personlighedsprofil, som alle singler på partnermedniveau placeres ind i.

Deres personlighedsmodel er bygget på ‘De 5 personlighedstræk – modellen’, der i de sidste 30 år har dannet baggrund for de vigtigste principper inden for moderne personlighedspsykologi.

partnermedniveauUd fra empiriske resultater fra forskingen ved man at par med særlige personlighedstræk har en meget høj matchscore og har en op til 95% sandsynlighed for at kunne fungere i et langvarigt og lykkelighed parforhold. Det er ud fra disse personlighedtræk at partnermedniveau udvælger dine matches.

Jeg oplevede personligt, måske lige på nær på udseendesfronten at blive matchet op med singler, der virkelig passede godt ifht. de svar jeg havde givet i personlighedstræk testen. Tror man på at videnskaben kan hjælpe en til at finde kærligheden er partnermedniveau altså stedet.