Over 50 dating

Top 3 dating sider for dig over 50

Der har aldrig før været flere singler på over 50 i Danmark. Men det bedste er at det heller aldrig har været nemmer at møde andre singler over 50 år – takket være det konstant voksende antal af dating sider, der henvender dig til singler over 50.

Men hvor finder du de bedste sider for over 50 dating, og hvordan får du bedst gang i dating livet, når du har rundet de 50 år? Det får du svar på i denne artikel – god fornøjelse:)

Bedste datingsider for singler over 50 år

Skruer vi tiden 10 år tilbage, var der ikke nok singler over 50, der søgte efter kærligheden på nettet. Men det har ændret sig drastisk, nu findes der op til flere dating sider på markedet, der udelukkende henvender sig til segmentet af singler over 50. Det betyder, du udelukkende finder singler i denne aldersgruppe, og det ikke er, som det tidligere var, en lille eksklusiv gruppe på de generelle dating sider. Herunder, vil jeg kort gennemgå de 3 største og mest succesfulde sites for over 50 dating.

1. Senior.dk – Hyggeligt mødested for modne singler over 50

Senior.dk er et af mine favorit sites for singler over 50. da de er et de bedste dating sites for singler over 50, når det kommer til offline arrangementer. De har op til flere ugentlige single møder, hvor du blandt andet kan komme på byvandring, museums tur og meget andet sammen med en masse andre søde singler over 50. Rigtigt mange ældre bruger også bare senior.dk til at møde nye bekendtskaber, det behøves ikke være en kæreste du leder efter. Du kan læse hele anmeldelsen af senior.dk her.

2. 50plusmatch.dk – seriøst dating site for dem over 50 år

50plusmatch.dk er et andet udmærket dating site for dem over 50. Som navnet hentyder til, er det et dating site, der kun tillader medlemskab for dig over 50. Sitet henvender sig til dem, der leder aktivt efter deres sidste livspartner. De ved at, når man når en alder på den anden side af de 50, leder mange efter en partner man kan gå ind i den tredje alder med. Måske har man allerede et ægteskab bag sig, og har lært af fejltagelser, og ved præcist hvad man ønsker sig af den kommende livspartner Derfor er singler over 50, omend endnu mere seriøse og ambitiøse, og det er lige der 50plusmatch sætter ind med et videnskabeligt baseret match system. Derfor har dette dating site, en af de højeste succes rater, når det kommer til at bringe singler over 50 sammen.

3. Partner med Niveau – for højtuddannede og kræsne singler over 50

Partner med Niveau er lynhurtigt blevet tag til sig af de 50-årige singler. Selvom det ikke eksklusivt henvender sig til singler over 50, finder du minimum 50% af deres medlemmer i denne aldersgruppe, så det site, jeg har valgt at tage med i denne kategori. Det er en side, der udpræget henvender sig til dekræsne singler over 50, der måske har flere forhold eller ægteskab bag sig, og nu vil finde den sidste og store kærlighed. Derudover er det også en udpræget karriere side. De fleste medlemmer har et højere uddannelsesniveau og en højere stilling, men det er ikke et krav som sådan, så du kan også melde dig til, selvom du måske har en lavere uddannelse. Du skal blot være klar over at størstedelen af profilerne, er singler, der går op i karriere, uddannelse, og ja intellektualitet i det hele taget.

Partner med Niveau tilbyder alle medlemmer en personlighedstest, som derefter benyttes til at tilbyde dig skræddersyede matches, der er baseret på psykologisk udviklet matchmaking teori. Det er i sig selv yderst interessant at fuldføre testen, og giver et godt fundament for at reflektere over hvordan man opfatter kærlighed, parforhold og ikke mindst sig selv. Husk du ikke behøver at betale for et medlemskab for at kunne lave testen, som du kan lave ved at oprette et gratis medlemskab. Det er umagen værd, da det er ret interessant!

5 tips til at få succes med dating over 50

Hvis dette er første gang, du bevæger dig ud i online dating, er der et par gode råd, dig følger med, så  du er bedst muligt klædt på i forhold til at få succes med din dating.

1. Kommuniker ægte og ærligt

Mind dig selv om, at dem du snakker med online, skal du stå ansigt med en dag, hvis du er interesseret i dem, så skriv ærligt og oprigtig om dig selv. Derudover, det kan være fristende og skrive store kærlighedserklæringer på en online chat, da man er beskyttet bag en skærm. Men hold lidt igen, skriv ikke noget du ikke ville kunne sige i virkeligheden. Sidst men ikke mindst, vær meget forsigtig med sexuelle hentydninger – det virker oftest modsat intentionen, useriøst, og har det med at skræmme folk (særligt kvinder) væk.

2. Datingprofil & foto

Igen husk på at du skal stå ansigt til ansigt med en date på et tidspunkt. Vælg et profil billede, der ligner dig, som du ser ud i dag, og ikke et, der ligner dig, som du så ud for 10 år siden. Det vil kun give dig bagslag, når du rent faktisk skal mødes med din date. Vær stolt af den du er, også selvom du ikke er helt tilfreds med, hvordan du ser ud. Husk at det mest tiltrækkende er et mennesker, der hviler i sig selv, så ser man hverken, at du er lidt tyndhåret eller har fået lidt mave;). Sørg for at få skrevet en god og ærlig profil tekst, lad være med at bruge al pladsen på at opliste en masse krav til din kommende partner. Få i stedet skrevet så detaljeret som muligt om hvem du er, så har du en langt større chance for at fange den ‘rigtige’s interesse’. Du kan få flere tips til at lave en god dating profil her.

3. Giv slip på fortiden

Når man når op over 50 år, har mange af os haft et ægteskab eller måske endda mere end ét bag sig. Måske er du for ikke så lang tid siden, kommet ud af et forhold. Det kan være fristende, men er du på date eller snakker med en kommende date online, så undgå at tale for negativt om eks-koner/mænd. Det kan være svært selvfølgeligt, hvis man stadig bærer på en masse vrede.  Men det er vigtigt, at du fremstår som én, der ikke er for tynget af tidligere forhold, når du møder en kommende ny kærlighed.  Selvfølgelig kan det ikke undgås at fortiden kommer op som et emne, det er helt okay selvfølgelig, men brug ikke tiden med et nyt menneske på at analysere fortiden for meget. Prøv at fokusere på at lære det nye menneske at kende istedet – vær åben og nysgerrig på hans/hendes tanker og perspektiver.

4. Giv det tid, og mist ikke modet

Du vil måske opleve at du meget hurtigt kommer I snak med andre singler over 50, og det er nemt at få den date efter den anden i stand, men det alligevel ikke er noget, selvom I snakkede så godt sammen online. Det er helt normalt, og det betyder ikke at du gør noget galt. Det er helt almindeligt, at der kan være god kemi online, som er sværere at genfinde, når man mødes rigtigt. Husk at det ofte tager et par møder, før man kan afgøre om der er et match eller ej. Døm ikke for hurtigt, selvom du måske føler dig lidt skuffet. De fleste oplever, at det tager minimum 3-4 møder, før man rigtig kan være afslappet sammen og få grin og humoren med. Hvis du stadig ikke synes, det er noget, så husk også, at der sidder tusinder af søde singler over 50, derude bag skærmene på de forskellige dating sider for singler over 50. Finder du ikke ham/hende på det ene site, så er det måske fordi din kommende kærlighed venter på det næste dating site, derfor kan det være en god ide at oprette sig på mere end et dating site ad gangen.

5. Brug din sunde fornuft

Dette råd går specifikt til dig, der er over 50, og overvejer at melde sig til en dating side. Da der desværre har været nogle triste historier om svindelnumre på nettet, det man kalder love scam’s eller dating svindel. Begynder nogle af de profiler, du chatter med at bede dig om at overføre penge til ham/hende io det hele taget, men specielt før at I har mødtes (særligt hvis han/hun skriver på engelsk) – Lad være med at gøre dette, og afbryd kommunikationen hurtigst muligt og meld det øjeblikkeligt til kundeservice. Lige meget hvor store ord og følelser, der er blevet udvekslet bag ved skærmen. Det er højest sandsynligt et scam. Er du i tvivl, så bed om at I mødes, og du vil hurtigt finde ud af om der er en virkelig person bag.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *