Om bedstedatingsider

Bedstedatingsider er drevet af en single pige i 30’erne. Anmeldelserne er skrevet af mig, Signe Moesgaard, men erfaringerne er indhentet af en lille gruppe af singler i alle aldre og køn, som har hjulpet mig med at indhente empiri fra blandt andet senior dating sider, samt for også at kunne vurdere en dating sides kvaliteter fra et mandligt perspektiv, og slutteligt for at belyse en dating portal fra flest mulige vinkler. Jeg gør i nogen grad brug af affiliate links her på siden. Det vil sige at hvis du tilmelder dig en dating side via bedstedatingsider.net optjener jeg et mindre symbolsk beløb. Det gør jeg udelukkende som er en måde at kunne finansiere denne blog, men det skal slås fast at dette forhold ikke påvirker indholdets autentisitet her på siden. Alle artikler er 100% upartiske, og udtrykker kun mine egne erfaringer, viden og holdninger.

bedstedatingsiderFor kort at introducere mig selv, og forklare hvordan Bedstedatingsider.net opstod, hedder jeg Signe Moesgaard og er en 35 årig cand.mag i dansk og psykologi. Jeg bor alene i Århus midtby, hvor jeg arbejder som freelancer inden for coaching, blandt andet med fokus på relations- og selvværds problematikker. Jeg er pt. single efter flere længerevarende forhold bag mig.

Bedstedatingsider opstod som en slags dagbog over mine oplevelser som single. Som mine tyvere blev erstattet af mine trediver, følte jeg efterhånden, at jeg var den eneste single i min omgangskreds og savnede et sted at lufte mine oplevelser og til tider frustrationer på datingmarkedet. Jeg følte selv at efter det første år som single, efter  mit sidste forhold, begyndte frustrationerne at opstå; det var altså ikke helt så nemt at finde en kæreste, som jeg huskede det. I tyverne sprang man bare hovedkulds ud i det, men her i 30’erne er det blevet mere alvorligt, for den næste kæreste skal jo helst være den sidste, og så kommer presset både fra omgivelserne og én selv. Og er der noget som kærligheden ikke gror er, er det stress. Men hvad gør man så, når man jo bare så gerne vil finde den forbandede svære kærlighed….jo min tilgang har været; at trække vejret dybt nede i maven og først og fremmest gøre sig klart hvem man selv er og derefter acceptere dette fuldstændigt og uden forbehold  (hvilket kan være lidt af en opgave af sig selv, særligt hvis man har brugt det meste af sit liv på at prøve at være en anden(!)).

Ja det lyder så kliché agtigt, men det vigtigste skridt på vejen til at finde en kæreste, er altså at lære at elske sig selv. Som I vil se jeg også vil snakke rigtig meget om på siden her. For nok kan en god seriøs dating side facilitere den første kontakt til en potentiel kæreste, men er du et stort kærlighedshungrende minus, der bare skriger ‘elsk mig, giv mig kærlighed’, så kan selv de bedste matchmakere altså ikke hjælpe dig.

Det jeg håber på med bedstedatingsider, er ikke at lære dig at elske dig selv, for det er der desværre ikke en let opskrift på, men må komme med seriøst og konstant selvbearbejdelse, men tværtimod et sted hvor du kan komme hen, og blive reflekteret i alle de tanker og frustrationer du må have, når du bevæger dig ud på den svære kærlighedsjagt.

God fornøjelse!