Next Love dk

NextLove.dk anmeldelse

-Danmarks sociale netværk fra fraskilte singler og alene mødre/fædre

Nextlove.dk i korte træk

Gratis tilmelding
Dating for bøsser og lesbiske
Ligelig fordeling mellem mænd og kvinder❌ 70% kvinder
Ældre singler – 50+
Snyde profiler
Pris per månedNed til 149 dkk

Nextlove er en dating side og socialt netværk, der åbnede i 2013. De har specialiseret sig i dating for single forældre og fraskilte. Nextlove er pt. den første og eneste dating side i Danmark, der specifikt og målrettet henvender sig til denne målgruppe. Når man er enlig forældre og har delebørn og eks’er inde i billedet, står man i en unik og kompliceret situation, som kan være vanskelig for singler uden børn at forholde sig til. Ofte kan det føles som en bombe man skal kaste, når man dater på traditionelle dating sider. På Nextlove.dk er alle i samme båd, og står i den samme situation, hvilket giver en helt anden ro over det at date, når man dater ‘med bagage’ så at sige.

50 % af de danskere, der vælger at blive gift, bliver skilt eller separeret, heraf er der børn under 18 år i 50 % af forholdene. Det er derfor en ikke ubetydelig brugergruppe, Nextlove.dk henvender sig til, og du har derfor stor mulighed for at møde masser af singler, der står i samme situation på Nextlove.

Spring direkte til afsnit:

Hvad er fordelene/ulemperne ved Nexlove.dk

Nummer
Fordele
Ulemper
1
Nøje udvalgte medlemmer – høj grad af segmentering
Begrænsede funkioner i gratis versionen
2
Videnskabeligt baseret matchsystem
Automatisk abonnements fornyelse (man skal aktivt stoppe abonnementet)
3
Nem og overskuelig side, selv for førstegangs brugere
Overvægt af kvinder (ulempe hvis du er kvinde)

Hvad koster et abonnement hos Nextlove.dk

Periode
Gratis version
Betalingsversion
6 Måneder
DKK 0,-
DKK 149,-
3 Måneder
DKK 0,-
DKK 199,-
1 Måned
DKK 0,-
DKK 299,-

Nextloves match system og brugervenlighed

Nextlove’s søgefunktion bygger på et match system, der bygger på videnskabelig forskning omkring hvilke personligheds faktorer, der er afgørende for at skabe en langvarig og harmonisk kærlighedsrelation mellem to mennesker. Læs også artiklen, 5 ting, du skal gå efter hos en kommende kæreste.  I teorien skulle denne videnskabelige tilgang til matchmaking, derfor give det bedst mulige udgangspunkt for at finde en langvarig og harmonisk kærlighedsrelation. Nextlove.dk vil løbende sende dig mulige og særligt passende matches baseret på spørgsmål omkring din personlighed og din livsstil, som du besvarer, når du opretter en profil.

En af de ting, vi rigtig godt kan lide ved Nextlove er det moderne, men samtidig enkelt og brugervenlige design, der er et af de bedste vi har set ud af de danske dating sider, vi har testet her på siden. Nextlover bruger simple grafiske ikoner, og intuitive navigationselementer, som du ofte ser på apps, der gør det super enkelt af finde de forskellige services du kan benytte dig af på deres side.

Søgefunktionen synes vi også fungerer rigtig godt. Du kan vælge enten at lave en lynsøgning efter en partner, eller foretage en mere specialiceret søgning, ud fra parametre som, religiøs overbevisning, særlige livsstils valg, uddannelsesniveau, etnicitet eller antal af børn. Ud fra dette vil du få præsenteret en liste med søgeresultater på passende profiler med billeder og basis info, som gør det nemt lynhurtigt at sammenligne og danne sig et hurtig overblik over de relevante profiler. Herfra kan du klikke dig ind på profilen og læse videre om dem du måtte finde interessante.

Dating sides kundeservice

Nextlove gør dig desuden bemærket ved en meget hjælpsom og hurtigsvarende kundeservice, som gør hvad de kan for  at sikre medlemmernes sikkerhed og gør deres for at få fjernet fake profiler, eller profiler, der ikke overholder sidens code of conduct. Alle profiler og billeder screenes manuelt ved oprettelse af Nextlove’s sikkerheds team. Du kan endvidere som en yderligere datasikrings foranstaltning, vælge en ‘Privatliv’ funktion, der sørger for andre profiler, kun kan læse de dele af din profil, du ønsker at dele med andre. I det hele taget fremstår kommunikationen med kundeservice meget professionel og tillidsvækkende, hvilket er en vigtig faktor i vores samlede bedømmelse.

Hvordan fungerer abonnementet hos Nextlove?

Du kan vælge mellem enten Gratis, Premium eller Premium Plus medlemskab. Vælger du kun at benytte dig af gratis- versionen, skal du være opmærksom på at funktionerne er ret begrænsede her. Det kan klart anbefales at investere i Premium medlemskabet, hvor kan du læse og skrive private beskeder med andre profiler, se dem der har besøgt og læst din profilbeskrivelse, chatte med andre singler online og meget andet.

Opsigelse

Du kan med dags varsel opsige dit medlemskab på Nextlove, uanset grunden. Husk dog at deakivere din  automatiske genfornyelse, når du opretter dit medlemskab ellers vil du automatisk blive genfornyet når dit abonnement slutter.

Herunder kan du se hvilke funktioner, du får i betalingsabonnementet vs. gratis versionen

Produktsammenligning
Gratis Profil
Premium Profil
Se fulde profilbeskrivelser
 X
 X
Sende virtuelle gaver
 X
Se alle billeder i fotoalbum på folks profiler
X
Se hvem der har besøgt din profil
 X
Deltage i ‘matching spil’
 X
Bruge online chat
 X
Se profilbilleder
 X
 X
Se profilbilleder på andre profiler
 X
 X

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *