Hvordan scorer/forfører jeg ham, jeg er vild med?

De fleste af os kender, den følelse af at man f.eks. har været på et par dates, samtalen er god, kemien virker også god, men I er ligesom ikke rykket videre til det næste stadie, hvor I har fået kysset, og tilkendegivet at I også er fysisk tiltrukket af hinanden. Ingen har rigtig taget initiativet. Og nu er du bange for at du er ved at blive friend-zonet. Hvad gør du?

Forfør/scor fyren

Du er kvinde og du vil gerne score din mandlinge date. Du synes ikke han tager initiativet, så hvad gør du. Her kommer 3 tips til hvordan du kan lade ham vide at du er fysisk interesseret i ham.

Kropssprog

Vores kropssprog betyder meget mere end vi tror. Du kan sidde og sige ‘jeg er interesseret i dig’, men hvis dit kropssprog er lukket og afvisende, virker dine ord ikke. Mange gange er det de helt små ting, der kan gøre forskellen. Herunder er 3 små ændringer i dit kropssprog, der kan have stor effekt på hvad du udstråler:

 1. Kig ham i øjnene, når du taler med ham. Det er så simpelt men har stor effekt. Du virker meget mere nærværende, selvsikker og tiltrækkende, når du kigger den anden i øjnene, og allerhelst har mimik og smil i øjnene, når vi snakker. Er du for genert, så vælg et sted, som hans næse eller andet tæt på hans øjne at fokusere på. Det har samme effekt, og han vil ikke kunne se, at du ikke kigger ham direkte i øjnene.
 2. Efterlign hans kropssprog, når vi kopierer hinanden kropssprog fortolkes det ubevidst som empati og medfølelse, hvis du tager den samme krops positur som ham, vil han automatisk føle at du forstår ham og I er på bølgelængde. Det vil få ham til at slappe af og lukke op, og vil få ham til at føle, at du er positiv over for en eventuel tilnærmelse
 3. Leg med dit hår. Det er old school, men det virker. Det er et ældgammelt forførelses signal, som kvinder har brugt i århundrede. Kig ham i øjnene, mens du leger med en hår tot. Så skal du se mirakler.
 4. Arbejd med din holdning. Igen, vi signaliserer så meget blot ved måden vi går på. Gå med rank ryg og faste bestemte skridt, og du vil signalerer sexet selvtillid frem for stille mus. Selvom du ikke føler det, kan du snyde både din hjerne og hans hjerne blot ved at ranke rykken og kigge ham i øjnene, når du går henimod ham.

Tøj og make up

Vi piger er heldige på den måde, at vi har rigtig mange rekvisitter at lege med i forhold til fyrene. Kunsten er ikke at overgøre det. For kommer du ind i røde Christian Louboutin sko og en leopard sag i fuld make up for at forføre din udkårne er faren for at han løber skrigende bort overhængende. Du sender i hvert fald nogle meget agressive signaler. Kunsten at forføre en fyr, handler i høj grad om at lægge stien for ham, og så stadig lade ham føle at han stadig er jægeren. Yes du skal pakke feminismen væk, når vi snakker forførelse, og tænke langt mere hulemand. Så kan vi snakke feminisme på et andet tidspunkt.

 1. Makeup – minimalistisk med fokus på enten læber eller øjne. En god make up strategi er at holde det så simpelt som muligt. Lidt rød på læberne virker altid sensuelt, men husk at lægger du knald på læberne, at holde øjen make-up’en naturlig. Det vil sige, put kun lidt mascara på. Så det ikke larmer for meget og kommer til at overdøve hinanden. Omvendt vælger du at fokusere på øjnene, og lægger mere tung øjen make up, med eyeliner og mascara, så hold læberne og resten af make-up’en så neutral som mulig. Jeg kan selv godt lide at have en del forskelligt at veksle imellem afhængig af hvilken type date, jeg er på, om det er aften date eller en dags date. Jeg er selv abonnement hos Goodiebox, hvor du med deres super billige måneds abonnement får tilsendt et lækker make up, duft og creme sæt, som du selv kan sammesætte. Det gør at jeg altid har noget at vælge imellem, samt hurtigt kan bestille hvis jeg ved jeg har en måned linet op med en masse dates.
 2. Undertøj. Uanset om du kommer til at vise det frem eller ej, giver det en fantastisk sensuel følelse at have frækt og smukt undertøj på. Du kan evt. tage en top på, hvor en sexet, sort blonde BH, lige kan få lov at titte frem, som giver et subtilt, men ikke mindst æggende signal.
 3. Tøj – Udover du selvfølgelig skal klæde dig nogenlunde efter lejligheden, afhængig af om I mødes til middag eller på en eftermiddags gå tur, er det vigtigt at du har tøj på som du føler dig tilpas i. Det er oftest det mest sexede, snarere end at skrue sig ned i en ultra stram minikjole. Men hvis du vælger at gå efter et out-fit, der udstråler sexede signaler, så er det oftest igen mere sexet for fyre at have noget tøj på, der antyder, snarere end at du tager noget på, der viser det hele frem. Så glem den nedringede, ålestramme bluse, men fokuser istedet for en lækker bluse i noget fint, blødt, silkeagtig stof, der smyger sig om kroppen på dig og antyder din kvindelige figur. Det virker langt mere tiltrækkende på en fyr. Her får han lov til at fantasere om hvordan du ser ud uden tøj, snarere end at han får det hele serveret inden I er kommet til soveværelset.
 4. Sko – Mht. sko anbefaler jeg altid en sko med lidt hæl. Og det er ene og alene pga. det faktum at en lille hæl forbedre din positur drastisk. Igen vælg en hæl, du stadig kan gå i, der er ikke noget mere usexet end at se en kvinde stavre afsted uden balance på et par alt for høje stiletter, som hun slet ikke kan gå i.  Jeg er selv en høj pige, og har sommetider været meget forfængelig hvad det angår. Skulle jeg mødes med en fyr på nogenlunde samme højde, ville jeg være meget påpasselig med ikke at tage for høj en hæl på. Idag vælger jeg ikke alt for høje hæle, men ikke af frygt for at blive for høj, men slet og ret fordi jeg ikke føler jeg kan gå ordentlig i dem. Jeg vælger istedet fx. en støvletter eller lignende med en god chunky hæl, der er god at gå i, men samtidig lige giver dig det løft, der gør at du ranker dig et par centimeter.

Berøring

Den sidste ‘score teknik’, jeg vil komme ind på her, er berøring, og det er noget vi desværre er uroligt dårlige til her i Danmark. Vi rører ikke særligt gerne ved hinanden på den ‘ikke seksuelle’ måde. Og let berøring, som f.eks. at sidde tæt, giv et let skulderklap, eller kort røre ved hinandens hænder, er en adfærdspsykologisk teknik, der er utrolig effektiv til ubevidst at få os til at føle os villet, hørt og forstået. Tænk på, når nogen rører ved os, hvad det gør ved os. Det er den mest grundlæggende måde, vi kan blive fortalt, at et andet menneske føler sig tiltrukket af os. Jeg har lyst til at røre ved dig, være tæt på dig. Du kan måske selv komme i tanke om mennesker, du har I din omgangskreds, som du altid føler dig tilpas sammen med, prøv at tænk på deres kropssprog, hvordan de er, bruger de berøring. Jeg har selv bemærket ved at være opmærksom på det, at de veninder, jeg har, jeg føler mig særligt godt tilpas med alle er rigtigt gode til at integrere en let berøring, når vi snakker, f.eks. at lægge en hånd på min arm, hvis jeg fortæller noget, der berører mig, eller at lave en hi-fi, hvis jeg siger noget sjovt. At være god til at score er i virkeligheden ikke meget anderledes end at være god til at socialisere generelt. Hvis du ikke føler dig tilpas med at lægge en hånd på hans skulder, eller føler det ville være meget akavet, kan du også prøve nogle mere diskrete manøvre, men som har en lignende effekt, f.eks.:

 • Pille fnug af hans jakkeærme
 • Rykke et sæde tættere på ham, dog uden at røre fysisk ved ham
 • Spørge om du må smage hans drink (er du villig til at udveksle mundvæske med ham på glasset er du det nok også i form af et kys f.eks.)
 • Røre ved en ting på bordet, der er tæt på ham, det kan være hans kaffekop eller en anden genstand, der står tæt på ham, som en måde at signalere at du ikke er bange for at komme tættere på ham