De fleste unge føler at de bliver forbigået på de fleste dating sider. På de fleste dating sider, skal man nemlig være minimum 18 år for at bruge deres service. Derudover kan man tit føle som ung, at der bare ikke er særligt mange profiler på ens egen alder, når man søger rundt på en almindelig dating side. Derfor vil jeg her guide dig til hvor du finder de bedste dating sider til unge. God fornøjelse:)

Som ung kan det nogengange være svært at møde en kæreste, man synes måske ikke lige, der er nogen fra klassen, skolen eller gymnasiet, der er søde, og er du stadig under 18, er du endnu for ung til at gå ud og møde nogen i byen. På Tinder, er folk generelt godt oppe i 20’erne og man skal være minimum 18 år for at bruge app’en, så hvad gør man så?  Så går man f.eks. på en af de dating sider, der henvender sig til unge fra 15 år og op. På følgende dating sider, kan du lave en gratis profil allerede fra du er 15 år:

Det gode ved begge dating sider, er at de har nogle rigtig gode single arrangementer også for deres yngre medlemmer. Dvs. single fester, hvor du kan deltage og møde andre unge.

Dating sider for unge kan også bruges til net flirt og venskaber

Mange unge singler, der leder efter en dating side, leder også nogle gange bare efter at flirte lidt med, eller måske bare at snakke med. Hvis det udvikler sig til en flirt, er det en ekstra bonus, men du er måske ikke helt sikker på om du egentlig vil have en kæreste. Det er der heldigvis også plads til på de nævnte dating sider. Du behøves ikke at vide på forhånd om du vil have en kæreste. Måske har du aldrig haft en kæreste før, og er ikke helt sikker på du er klar til det endnu. Det kan også være, at du aldrig har kysset eller holdt i hånd før, og måske slet ikke prøvet at flirte med en dreng eller pige før. Det kan være overvældende at kaste sig ud i det første gang, og det er måske pinligt at prøve at flirte med en fra klassen første gang. Her kan en dating side for unge også være et godt sted at øve sig. Og det er lidt mindre angstprovokerende, når man kan sidde trygt bag skærmen og gøre det hjemme fra.

Flere og flere  unge føler sig også ensomme. Det kan være, du ikke har nogen fra klassen, du synes du svinger godt med, og egentlig bare leder efter en ny bedste ven.  Hvis den bedste ven, kunne blive en kæreste er det da bare et ekstra plus. Men det behøves ikke at ende ud med at I bliver kærester. Rigtig mange unge bruger, dating sider for unge til at finde venskaber med. Det er de heldigvis rigtig gode til også. Det kan være en god idé at skrive i sin profil tekst, at man leder efter venskaber, hvis man kun gør det. Hvis man er åben over for en flirt, kan man skrive det også. Det vigtigste er, at du gør det klart, at du gerne vil gå langsomt frem, og ikke ved om du leder efter en kæreste, i hvert fald ikke lige med det samme. Bare rolig, der er heldigvis masser af unge, der har det præcis ligesom dig. Der også bare bruger en dating side til at finde nye venner eller lidt chat flirt.

Brug chatten til flirt

Hos både Dating.dk og Single.dk er der en chat, hvor du kan live chatte med de andre singler der live. Det er en rigtig god måde, at få prøvet lidt flirt af på. Du kan både bruge den private chat, hvor det kun er dig og én anden, der chatter sammen, eller prøve chatrummene, hvor du kan chatte med flere på én gang. Husk at hvis du oplever noget ubehageligt eller upassende, at du altid kan kontakte kundeservice, der hurtigt vil hjælpe dig med at blokere den bruger, du har oplevet noget ubehageligt fra.

God fornøjelse!