Dating.dk

Anmeldelse af Dating.dk

Okay hands down, omend Dating.dk er den mest generelle dating side, så er det ultimativt den dating side, jeg personligt har haft bedst succes med gennem årene. Jeg har hele 2 forhold bag mig, der startede med en uskyldig chat i Dating.dk’s chat rum. 

Da jeg første gang prøvede dating.dk for snart 7 år siden, havde jeg været single i knap 4 år, og var snart blevet ret forvirret over hvad jeg egentlig ledte efter.  Derfor valgte jeg i sin tid Dating.dk – Danmarks største og også mest generelle dating side. 

Derudover var det dengang, som idag, da vi testede dem senest i 2021, vigtigt at prisen var i orden, og her ligger Dating.dk’s priser i den lavere ende. 

Det allerbedste ved dating.dk er, at det er en seriøs dating side, sammenlignet med Tinder f.eks. Der er en bred vifte af brugere med en masse forskellige baggrunde, hvilket jeg synes er det bedste udgangspunkt for at finde en kæreste. 

Når det kommer til at finde kærligheden, har mit eget kærlighedsliv lært mig, at lige børn ikke nødvendigvis leger bedst. Han/hun kan både være murer, postmand, sygeplejerske eller noget helt fjerde. På dating.dk møder du både direktøren og bagerjomfruen, str. S og størelse XL, der er lidt for enhver smag – og det er lige som det skal være:)

Fordele og ulemper

 • Mange forskellige single profiler fra alle samfundslag
 • Prisniveau i budgetklassen
 • Seriøse singler, her er man for at finde en kæreste
 • Mange single events og fester rundt omkring i landet hver måned
 • Ligelig kønsfordeling
 • Meget generel dating side (kan være et minus hvis du har meget specifikke kriterier)
 • Ikke det største udvalg for homoseksuelle

Overblik over dating.dk

Med mere end en halv million danske brugere er Dating.dk Danmark’s største dating side.
Dating.dk åbnede i 1998 og er, foruden at være det største, også et af de ældste dating sider i Danmark. Dating.dk var der før online dating blev normen kan man sige, og det stadig var lidt tys tys at have en dating profil.

En af de rigtig fine ting ved dating.dk er at de tilbyder alle nye kunder en gratis profil i 30 dage. Det vil sige at man kan få lov til at prøve det af inden man beslutter sig for, om man har lyst til at betale for et måneds abonnement.

Derudover er deres abonnement service relativt billig sammenlignet med andre dating sider.

Kønsfordeling

Noget af det, der er positivt ved dating.dk, som ikke er tilfældet på alle dating portaler, er at der er en nogenlunde ligelig kønsfordeling.


Kønsfordelingen ligger i skrivende stund på omkring 52:48 (mænd : kvinder).

På mange andre dating sider, er der enten en overvægt af kvinder eller mænd. Hvilket gør, at enten henholdsvis kvinder eller mænd føler sig jaget vildt. Og det betyder ofte at du føler at du skal kæmpe for at få opmærksomhed blandt en meget eftertragtet gruppe af det modsatte køn.

52% = Andel mænd

48% = Andel kvinder

Alder

Den gennemsnitlige alder på Dating.dk ligger på omkring de 30. Det er som sagt en gennemsnitsalder, dvs, der er brugere, der er i den ældre ende og brugere, der ligger i 20’erne.


Vi vil dog generelt sige, at der ikke er en stor brugergruppe over 50, så ligger du i den aldersgruppe, er der er andre dating sider, der er mere velegnede, som f.eks. 50PlusMatch og lignende dating sider.

Mobil og app

Dating.dk er at de har en rigtig velfungerende app til både  iPhone, iPad, og Android-telefon.

Dating.dk Priser

Priserne på Dating.dk varierer alt efter hvor lang tid du binder dig til et abonnement. Reglen er, at jo længere tid du binder dig jo billigere bliver prisen på Dating.dk. 

Det vi godt kan lide ved Dating.dk er dog at de ikke forsøger at binde deres medlemmer til meget lange abonnementer, som nogle dating sider gør, hvor man først rigtig sparer noget hvis man binder sig til et år ad gangen. 

Hos Dating.dk forsøger de ikke at binde folk til længere end en måned. Prisen er altså mest fordelagtig hvis du vælger minimum én måned. 

Prisen er faktisk generelt rigtig fair. Med 149 dkk per måned er Dating.dk blandt de top 5 billigste danske dating sider.

1. DKK 149,00 per måned

 • 1 måneds binding
 • Gratis prøveprofil

2. DKK 100,00 per 10 dage

 • Ingen binding
 • Gratis prøveperiode

Gratis medlemskab hos Dating.dk

På dating.dk er det muligt at oprette en gratis profil. 

Med gratis profilen har du kun mulighed for at oprette en profil og søge efter de andre brugere og se deres profiler og fotos, men uden at kunne skrive til dem. 

Det er dog en god mulighed, som dating.dk giver, for at man kan se om der overhovedet er nogen singler i deres katalog man finder interessant inden man binder sig i en længere periode.

Ser man nogen man kan lide på dating.dk, og ønsker at skabe kontakter det nødvendigt at købe et premium-medlemskab.

Kvalitet af Brugerprofilerne

Generelt har Dating.dk gode muligheder for at skabe detaljerede og personlige bruger profiler. Dvs. afhængig af hvor detaljeret brugeren har udfyldt sin profil. 

Dating.dk et minimum af karakterer man skal opfylde in sin profil beskrivelse, så de godkender ikke at man udelader den tom. Og det synes vi er en rigtig god funktion, da en af kvaliteterne ved Dating.dk, at man får meget mere end et billede at forholde sig til, men faktisk skal give sig tid til at læse folks profiler, og derved kan danne sig et meget bedre helhedsindtryk af personen.
Igen bekræfter det også, at Dating.dk er noget helt andet Tinder, det er rent faktisk en seriøs dating side, hvor folk kommer for at give sig tid til at finde et seriøst forhold.

Selve Dating.dk’s side er meget brugervenlig, og interaktiv, f.eks. kan man se hvor mange brugere, der er live samtidig med dig, og du har mulighed for at indlede en live chat. 

Derudover kan man kan se, hvem der har set ens profil og starte en samtale baseret på den umiddelbare interesse. 

Som en ekstra service sender Dating.dk også e-mails, når de ud fra deres algoritme finder en profil som matcher godt med ens egen profil. Hvis man ikke er helt klar eller har tid til at starte en dialog, har de også et ‘ping system’, som man kender fra f.eks. Facebook eller Tinder, hvor man kan ‘like’ andre brugere – på Dating.dk, kalder de de det ‘interesse’ knap, som man kan klikke på, og derved får den bruger, du har klikket ‘interesseret’ ved en notifikation, om at du er interesseret, men ikke lige har haft tid til at skrive.

Anmeldelserne på Trustpilot

Dating.dk er den dating side, der får langt de bedste anmeldelser på Trustpilot. Deres gennemsnitlige score ligger på 4.4. Til sammenligning er  Tinder’s score kun på 1.4 blandt deres danske brugere!

Konklusion

Dating.dk er det største og ældste dating site i Danmark. Det er en generel dating side, hvor du både møder fitness instruktøren og toplederen. Nogle af profilerne er meget tynde indholdsmæssigt, men succes raten taler deres eget sprog. Dating.dk er ultimativt det dating site, hvor flest danskere inklusiv undertegnede har haft størst succes med at finde kærligheden.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *