Sex

Brevkasse: Vi har haft 5 dates, men stadig ikke været i seng sammen

Hej Brevkasse,

Jeg er en 26 årig kvinde, der har været på date med en fyr jeg mødte på Dating.dk 5 gange. Jeg synes vi snakker godt sammen og har mange fælles interesser og i det hele taget er der en god kemi, men han lægger bare ikke op til at vi skal kysse eller være sammen. Det er mig, der har taget teten på at vi skal ses igen hver gang, men hver gang jeg skriver, svarer han hurtigt tilbage og er frisk på at ses hver gang. Han skriver også på eget initiativ, når vi har set hinanden, og siger altid at det var hyggeligt og han nyder mit selskab, og ja virker interesseret, men ja altså han rykker bare ikke på det seksuelle. Skal jeg bare indse, at han ikke er nok ‘på’ og droppe ham, eller skal jeg konfrontere ham med det? Jeg er god til at tage initiativ til at skulle ses og sådan noget, men må ærligt sige at jeg føler mig lidt desperat, hvis jeg også skal tage kontrollen på det første kys. Hjælp mig, for jeg synes han jo han er sød.

Mvh. Line

Svar:

Kære Line,

Først og fremmest tillykke med at du har mødt en sød fyr, som du snakker godt med. Det er altid en god start. Med hensyn til din bekymring med at I ikke har haft sex efter 5 dates, ville jeg slå koldt vand i blodet.  Det er helt almindelig at både mænd og kvinder gerne vil lære den anden part godt at kende før de føler sig klar til at begynde med det fysiske. Tværimod ville jeg tage det som et positivt tegn, at du har mødt en mand, der rent faktisk lyder som om han virkelig er interesseret i dig som person, og ikke bare går efter sex. Når det så er sagt, hører jeg lidt en frustration, der bunder i en bekymring fra din side, i hvorvidt han er interesseret nok på grund af hans manglende initiativ til at ses. I forhold til den bekymring, ville jeg lade det komme an på en prøve. Prøv at lade det være op til ham, hvornår I skal ses næste gang. Lad ham invitere dig simpelthen. Jeg tror, der er en overvejende sandsynlighed for at du har mødt en fyr, der rigtig godt kan lide dig, men som bare overvældes lidt af din initiativrighed, du når simpelthen at komme ham i forkøbet hver gang. Måske er det i virkeligheden, det der også gør, at han ikke helt kan finde sin plads, i forhold til at lægge an til kys og sex, da han simpelthen nu forventer, at du skal tage initiativ. Væbn dig med lidt tålmodighed, læg telefonen væk, og lad ham komme til dig næste gang, så er jeg sikker på du nok skal se resultater.

Mvh. Signe

Du vil måske også synes godt om...