Brevkasse: Jeg er en overvægtig pige på et udseendesfikseret datingmarked

Kære Brevkasse

Jeg er en 37 årig pige, der har kæmpet med overvægt lige så længe jeg kan huske. Jeg er ikke svært overvægtigt, men jeg er buttet, og passer bestemt ikke overens med idealmålene. Jeg er single og har aldrig haft et længerevarende forhold. En af grundende er nok, at jeg har tendens til at gå efter fyre, der er over mit niveau rent udseendesmæssigt. Jeg har altid haft lavt selvværd og kæmper stadig med at føle at jeg er god nok og værdig til at modtage kærlighed. Jeg har i mange år gået til psykolog for at prøve at vende mit selvbillede til et mere positivt et. Desværre synes jeg det er svært at få selvtillid når det kommer til kærligheden, når jeg gang på gang føler at jeg bliver afvist på de online dating dating sider, hvor jeg har en profil. De gange hvor jeg har fået svar tilbage, får jeg ofte en besked om ‘at jeg ikke er hans type’. De som har gidet uddybe deres begrundelse har ofte direkte svaret, at de ikke tænder på overvægtige piger. Det lyder måske åndsvagt og ret paradoksalt, men jeg føler mig ikke tilpas på de såkaldte ‘single sider for overvægtige, plus-size’ osv. Rent ud sagt føler jeg ikke jeg passer i den kategori, da det ofte tiltrækker svært overvægtige. Egentlig vil jeg også bare gerne finde en almindelig størrelse fyr, og ikke en der er overvægtig som mig. Jeg ved godt jeg ikke kan ’tillade’ mig at tænke sådan, når man ser ud som mig, men sådan har jeg det. Jeg har ikke lyst til at komme gående på gaden og være sådan et ‘tykt par’. Jeg tænker også at jeg vil kunne motivere mig selv til at træne osv. hvis jeg mødte en aktiv fyr med en ‘normal vægt’.

Er der nogen chance for at en buttet pige som jeg kan score en almindelig fyr, eller er jeg hyklerisk og helt urealistisk?

Hilsen den buttede pige, der drømmer om en Ryan Gosling

Svar: