3 gaveidéer til hende, du er vild med

Er du udkig efter en gave til din kæreste, eller måske bare hende du er vild med, og som du gerne vil imponere, så læs med her. Her kommer 3 gave idéer, som med garanti vil slå benene væk under hende.

3. Ballonflyvning

Det her er gaven, hvor der er garanteret wow effekt. Har du planer om at give hende den ultimative romantiske gave, er det her GAVEN. Det er med andre ord en gave du aldrig glemmer. Du får både en fantastisk udsigt og masser af sug i maven. Forestil dig at svæve mellem skyerne og kunne se lige så langt øjet rækker, som var du i et fly. Her er du bare uden for i luften, og kan række ud efter skyerne. Turen varer 2-3 timer og du kan vælge hvor du ønsker at starte turen, fra enten Fyn, Jylland eller Sjælland.

Læs mere om gavekortet til ballonflyvning her.

2. Brunch og Spa hos Arndal

Det her er klassikeren inden for gaver til hende. Den går du aldrig galt i byen med. Ingen kan sige nej tak arndal spa og brunch datetil selvforkælelse i form af lækker massage og afslapning i måske Danmark’s mest luxuriøse spa Arndal’s spa, med både saltvandsboblebad, sauna og dampbad, og når det så toppes op med en lækker brunch, så bliver det næsten ikke bedre. Du kan både vælge at købe et gavekort til hende alene, hvis du vil lade hende hygge sig alene, eller du kan købe et gavekort hvor I får oplevelsen sammen.

Gaven indeholder følgende:

  • 25 minutters klassisk massage i parrum ✔️
  • Adgang til spaområde med både boblebad, sauna og dampbad ✔️
  • En brunch platte hos The Union Kitchen ✔️

Læs mere om gavekortet til Massage, spa og brunch hos Arndal her.

1. Ansigtsbehandling hos Nimat

Den sidste gaveidé er en lækker ansigtsbehandling og hudanalyse hos wellness universet Nimat. Synesdu kæresten eller hende du dater trænger til lidt ‘me-time’ og hvem gør ikke det? Så er et gavekort til  ansigtsbehandling hos Nimat sagen. Nimat er et skønt østligt inspireret wellness univers midt i København. Når du træder ind hos Nimat er det som at komme en tur til Bali. Forskellen er bare at du er midt i København. Igen et sikkert hit til hende, du har lyst til at forkæle. Udover en hel times ansigtsbehandling, der efterlader ansigtshuden blød og strålende, får din kæreste også en hudanalyse til et fremtidigt plejeprogram. Alt i alt inkluderer gavekortet følgende:

  • 1 times skræddersyet ansigtsbehandling med produkter nøje udvalgt og tilpasset din hud ✔️
  • Hudanalyse udført af kosmetolog ✔️
  • Behandlingen udføres med produkter fra Pañpuri eller Kalahari Lifestyle ✔️

Læs mere om gavekortet til Nimat ansigtsbehandling her